Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un buștean a căzut dintr-un camion cu lemne și a intrat prin parbrizul unui autoturism. Accident neobișnuit la Brașov

Publicat

Un accident șocant s-a produs luni DN 10, în județul Brașov. Un buștean a căzut dintr-un camion încărcat cu lemne și a pătruns prin barbrizul unui Audi cu numere de Austria în care se aflau patru persoane.

Accidentul a avut loc în localitatea Teliu. Camionul, înmatriculat în Covasna, avea o încărcătură de peste 40 de tone de lemne pe semiremorcă și pe remorca atașată, potrivit Brasov.net.

Buștenii nu erau asigurați cu chingi speciale, iar la un moment dat unul dintre ele a zburat și s-a înfipt în parbrizul unui autoturism marca Audi, care era înmatriculat în Austria.

Bușteanul a pătruns prin parbriz și s-a oprit după tetierele scaunelor din față.

Cei patru tineri care se aflau în vehicul erau români care au venit în vacanță. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită, dar șoferul mașinii mici a făcut atac de panică și a fost transportat la spitalul din Sfântu Gheorghe pentru îngrijiri suplimentare.

Foto: Facebook, Diaspora Europeană

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax