Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Un câine a scăpat dintr-un incendiu, la Alba Iulia: Cușca i-a ars complet. A primit îngrijiri de la pompieri

Publicat

Un cățel a scăpat dintr-un incendiu la Alba Iulia. Incendiul a avut loc joi, 14 decembrie, în jurul orei 14:30. Deși părea o intervenție de rutină, la un incendiu, pompierii au acordat îngrijiri medicale unui câine. 

Alarma s-a dat în jurul orei 14:26. Atunci reprezentații pompierilor au anunțat că o pubelă de gunoi a luat foc și că incendiul se poate extinde la casă. Incendiul a avut loc pe strada Arieșului din Alba Iulia.

Însă când au ajuns la locul intervenției, focul a ars aproape complet căsuța câinelui.

Animalul, s-a speriat și s-a zbătut, moment în care s-a lovit în zona capului. Pompierii au ajuns la fața locului, au stins focul și l-au pansat pe câine.

Din câte se pare animalul s-a rănit la cap în timp ce se zbătea să fugă din calea focului.

UPDATE: Un înger păzitor, un bun vecin sau un bun părinte

Aflat în timpul liber, Dorin Ursu, preot militar în cadrul Jandarmeriei Alba, a sesizat faptul că în apropierea domiciliului din Alba Iulia, se simte miros de fum, se aude gălăgie, iar flăcările cuprind casa din vecini.

În cel mai scurt timp a acționat spre a stinge incendiul, iar până la ajungerea pompierilor a reușit stabilizarea focului și a participat împreună cu aceștia la lichidarea lui.

De asemenea, a dat o mână de ajutor pentru îngrijirea unui câine rănit din cauza incendiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dolfi

    joi, 14.12.2023 at 18:33

    faota buna, crestineasca… da’ totusi, autoritatile abilitate nu se sesizeaza sa faca o ancheta?

    „Instanța de contencios constituțional a statuat prin Decizia nr.1/2012 că sunt interzise creșterea și adăpostirea câinilor pe domeniul public, în locuri publice sau în spațiile adiacente acestora, în afara proprietății stăpânului sau a deținătorului acestuia.

    În conformitate cu dispozițiile Legii 205/2004, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept sau rănirea sau schingiuirea animalelor constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.”

    La varul meu pe Henri Coanda la nr 10 vine o femeie cu masina in fiecare dimineata si varsa continutul unei conserve de 1kg de hrana langa pubele,

    A fost confruntata de vecini si a zis tot ea foarte nervoasa ca ce au cu ea ca „nu e singura care face asta”. Femeia respectiva nu locuieste acolo si nu stie nimeni ce intentii are. insa cainii din zona salilor mercur si din spatiile virane adiacente se aduna acolo. Cand va fi muscat un copil sau un bunic, credeti ca respectiva va raspunde?

    Militia animalelor si primaria sunt degeaba!

  2. Nicu

    joi, 14.12.2023 at 20:20

    boss, de cele mai multe ori sunt de acord cu comentariile pe care le lași pe aici. Acum cred ca te înșeli. Din imagini pare ca e vorba de o proprietate privată și nu publică. Despre ce zici tu, vezi sa nu fie cineva din cartierul vecin. Se practica asta și în alte orașe. Se lasa mâncare undeva dinadins ca sa se stranga toți câinii de pe o suprafață în acel loc.
    Anunțați politia locala și… politia animalelor.

  3. Tudor Aurel

    joi, 14.12.2023 at 20:32

    Nu aruncati cenusa din soba/centrala la pubela… uneori mai mocneste cate ceva pe acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax