Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Un grup de tineri din Sebeş, solidari cu protestele din ţară, după tragedia din Clubul „Colectiv”

Publicat

12207967_1018092711576548_1293602055_n Şi la Sebeş au ieşit tineri în stradă, marţi seara, după ce manifestări similare se derulau la Bucureşti şi Braşov. Dacă în Capitală peste 25.000 de oameni au manifestat în faţa instituţiilor importante ale statului şi au cerut demisiile premierului, ministrului MAI şi primarului Sectorului 4, pentru ce s-a întâmplat la Clubul „Colectiv”, şi localnici din Sebeş au vrut să-şi arate solidaritatea în acest caz.

Chiar dacă, după o scurtă mobilizare pe reţeaua de socializare, în jurul orei 22.40, doar 10 persoane s-au strâns în faţa Primăriei, în aproximativ o jumătate de oră şi au participat la un marş simbolic prin centrul oraşului, purtând steaguri, iniţiativa tinerilor nu a rămas neobservată.

Acţiunea a fost organizată în solidaritate cu protestele din ţară.

Aceştia au aprins lumânări, în piaţa din faţa primăriei.

Reamintim că 32 de tineri şi-au pierdut viaţa şi alte peste 100 de persoane sunt internate în spitale din Bucureşti, după incendiul de vineri seara din Clubul „Colectiv” din Capitală.

Vezi şi Tragedia de la „Colectiv”: PROTEST în Capitală. 25.000 de oameni cer demisii

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Sute de oameni au participat la Marşul tăcerii de la Alba Iulia, pentru victimele tragediei din Bucureşti

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax