Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Un mediu curat. Implică-te şi tu!”, la Liceul Teoretic Teiuș. Obiecte din materiale reciclabile, confecționate de elevi

Publicat

DSCN1581Săptămâna trecută, la Liceul Teoretic Teiuș s-a desfășurat proiectul „Un mediu curat. Implică-te şi tu!”, propus de prof. Sanda Jude, în colaborare cu Primăria oraşului Teiuş, reprezentată de primarul Mirel Hălălai.

La eveniment au fost prezenţi directorul adjunct Octavian Rusu, Garda Naţională de Mediu, filiala judeţeană Alba, reprezentată de Mircea Trifu şi Clubul Rotary Teiuş reprezentat de Vasile Sîrbu.

La activitate au participat un grup de elevi din clasele a V-a şi a VIII-a care au confecţionat machete din materiale reciclabile (hârtie, cartoane, plastic etc.).

Scopul a fost de a crea o percepţie ştiinţifică asupra problematicii legate de protecţia mediului şi a sensibiliza elevii cu privire la responsabilitatea lor actuală legată de reciclarea deşeurilor şi colectarea selectivă.

Elevii care au realizat cele mai reușite obiecte din materiale reciclabile au fost premiați.

Foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax