Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un microbuz înmatriculat în Alba, în care se aflau șase persoane, s-a răsturnat pe DN 7, în Vâlcea

Publicat

Un microbuz înmatriculat în județul Alba, în care se aflau șase persoane, s-a răsturnat noaptea trecută pe drumul național DN 7, în județul Vâlcea. 

Potrivit ISU Vâlcea, salvatorii au fost solicitați în noaptea trecută la un accident rutier produs pe DN 7 în localitatea Golești (Dealul Negru), unde un microbuz cu șase persoane a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat șapte autospeciale de intervenție (o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și 4 ambulanțe SAJ).

În urma accidentului au rezultat șase victime (patru adulți și doi minori), evaluate de echipajele medicale aflate la locul intervenției.

În urma evaluării făcute de paramedicii SMURD și SAJ, victimele au refuzat transportul la spital primind îngrijiri la locul intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax