Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un om al străzii a pus stăpânire pe treptele unei biserici din Alba Iulia. Preotul cere ajutorul autorităților

Publicat

Activitatea unei biserici din Alba Iulia este tulburată de un om al străzii care a pus stăpânire pe treptele lăcașului de cult și refuză să plece din locul respectiv, chiar dacă preotul paroh a încercat orice cale de negociere cu acesta.

Problema a fost detaliată de preotul bisericii, Adrian Dobrin pentru alba24.ro. 

Mai exact, de mai bine de trei ani, pe treptele Bisericii Greco-Catolice Alba Iulia II, puteau fi observați doi oameni ai străzii, alături de mai mulți câini. 

Între timp, unul dintre cei doi a intrat în închisoare, iar cel de al doilea a rămas pe treptele bisericii.

Potrivit preotului, acesta se află zi de zi pe trepte, ba mai mult doarme pe acestea și blochează accesul credincioșilor în biserică.

Sunt situații în care nici preotul Adrian Dobrin nu poate intra pe ușa principală în biserică din cauza faptului că omul străzii doarme și nu poate fi trezit. Pe lângă omul străzii, cei doi câini latră toată ziua și disturbă liniștea din jurul bisericii, a mai declarat preotul Dobrin.

Pe lângă că stă pe trepte, omul străzii face și mizerie pe acestea, dar și pe lângă lăcașul de cult. Credincioșii sunt indignați, iar preotul nu găsește nicio rezolvare.

Acesta a încercat toate formele de negociere cu bărbatul pentru a se muta de pe treptele bisericii, dar fără succes. În urmă cu ceva vreme, omul străzii și-a pierdut și documentele, iar preotul i-a făcut actele pe adresa bisericii.

De asemenea, Adrian Dobrin a declarat că a discutat cu Serviciul Social al Primăriei Municipiului Alba Iulia, cu reprezentații Poliției Locale, Județene, Jandarmeriei, dar fără a avea succes în rezolvarea problemei.

Preotul a mai spus că nu găsește nicio rezolvare momentan și că singura acțiune pe care o poate face este să redacteze plângeri scrise către fiecare instituție în parte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    luni, 15.02.2021 at 16:39

    Asta-i Johnny. Cainele mai mic e al lui iar cel mare al puscariasului. Dar preotul de ce i-a aciuiat pe langa biserica, dandu-le de toate in schimbul curateniei ? Acum nu mai stie cum sa scape de el.Peste un an vine si celalalt si atunci sa te ti mizerie.

  2. dolfi

    luni, 15.02.2021 at 23:34

    pai saracu boschet-man nu lasa aproape nici o zi sa treaca fara cate-o plasticata de 2.5 litri de bere

  3. Pamfil

    marți, 16.02.2021 at 14:21

    l-au fi ajuns pe dom’ părinte blestemele locatarilor din blocurile din apropiere pentru clopotăreală… in fine, sper sa se rezolve si pt amaratu ala cat si pt dom’ parinte!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax