Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un polițist local din Alba Iulia a oprit hemoragia unei femei care s-a tăiat la picior, în timp ce urca într-un autobuz STP

Publicat

Un polițist local din Alba Iulia a oferit joi noaptea, primul ajutor unei femei care s-a rănit în timp ce se urca într-un autobuz STP. 

Polițistul local mergea în jurul orei 23.00, înspre sediul instituției pentru a intra în tura de noapte când a fost alertat de cetățeni că femeia s-a rănit.

Acesta i-a acordat primul ajutor, mai exact a oprit hemoragia, în autobuz, iar la următoarea stație, un echipaj de la ambulanță a preluat femeia rănită.

Din primele informații femeia în vârstă de 53 de ani a alunecat în timp ce se urca în autobuz și s-a tăiat în zona tibiei piciorului drept.

Un polițist local i-a acordat astăzi, în jurul orei 23.00 primul ajutor unei femei după ce a suferit o rană la un picior. Când a urcat în autobuz, femeia în vârstă de 53 de ani a alunecat și s-a tăiat în zona tibiei piciorului drept.

Accidentul a avut loc in stația de autobuz Mercur. Polițistul local a fost sesizat de cetățeni și nu a ezitat să acționeze.

A oprit sângerarea prin presare, iar la stația OMV Stadion a coborât cu accidentata și a solicitat intervenția ambulanței.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax