Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Un „rămas bun” altfel, al elevilor de clasa a IV-a de la Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, pentru dascălii lor

Publicat

IMG_0650Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba derulează pe parcursul lunii iunie o serie de manifestări cultural-educative destinate copiilor.

Din sfera largă de activități pliate pe vârsta și dezvoltarea cognitivă a beneficiarilor serviciilor de bibliotecă, copiii din școlile și grădinițele din Alba Iulia, face parte și parteneriatul cu Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, parteneriat încheiat în luna noiembrie a anului trecut.

Activitatea programată joi, 8 iunie, a avut ca scop lansarea numărului doi al revistei Isteții, număr ce se vrea a fi un altfel de „rămas bun” al elevilor clasei a IV-a B Step by Step. Din sumarul revistei s-au remarcat rubricile „O zi minunată”, „Aceasta sunt eu” și „Gânduri legate de viitor”.

Lansarea revistei a reunit în sala de lectură a bibliotecii atât elevii semnatari ai articolelor cât și colegi de școală, cadre didactice și bibliotecari. Elevii au prezentat revista, au lecturat cele mai frumoase articole și au primit de la bibliotecarele Felicia Colda și Anca Miron informați legate de istoricul publicațiilor din România și de colecțiile de publicații seriale și carte pentru copii pe care biblioteca le deține.

Reușita numărului 2 al revistei Isteții se datorează atât elevilor care au semnat articolele cât și celor doi inimoși dascăli ce au coordonat această clasă de-a lungul celor patru ani de studiu – Simona Breaz și Vasile Bărbat.

Activitatea face parte din Programul minimal 2017 al instituției – 4 Animație culturală/4.9 Lansări de carte, proiect destinat promovării noilor apariți editoriale și are ca obiectiv principal atragerea de noi categorii de beneficiari ai serviciilor de bibliotecă, prin activități specifice vârstei lor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax