Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un șofer a plonjat cu mașina într-o prăpastie, după care ambulanța care-l ducea la spital a fost lovită de o altă mașină

Publicat

Momente dramatice pentru un tânăr de 31 de ani. A plonjat cu mașina de pe un pod, la intrare în Petroșani, iar apoi ambulanța care îl transporta la spital a fost implicată în alt accident rutier. Tânărul era în stare de inconștiență, intubat.

Sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, tânărul a pierdut controlul volanului pe DN 66, pe podul Dărănești – Petroșani, din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta. Apoi, autoturismul a pătruns pe sensul opus, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat într-o prăpastie.

Șoferul era singur în mașină în momentul accidentului. Acesta a fost rănit grav.

La interval de câteva ore, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ambulanța care-l transporta la un spital din Timișoara a fost implicată în alt accident rutier. În oraşul Recaş, autospeciala a fost lovită de un autoturism.

A fost rănită și asistenta medicală din echipaj, suferind un traumatism cranian.

 “În urma accidentului din localitatea Recaş, asistenta medicală din echipajul ambulanţei a suferit un traumatism cranian, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean din Timişoara. Tot acolo, cu o altă ambulanţă, a ajuns şi pacientul de la Petroşani, care era intubat şi ventilat mecanic”, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

La UPU Timişoara au fost mai fost transportaţi medicul şi ambulanţierul de pe ambulanţa din Petroşani, pentru investigaţii.

“Din datele avute până acum, medicul şi ambulanţierul sunt bine, asistenta fiind la investigaţii”, a precizat reprezentantul SAJ Hunedoara.

surse: Romania24, Agerpres

surse foto: ISU Hunedoara, opiniatimisoarei.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax