Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un șofer care și-a spălat autobetoniera pe o stradă din comuna Ciugud, „premiat” de administrația locală

Publicat

Un șofer care a demonstrat lipsă de respect și civilizație după ce și-a spălat autobetoniera pe o stradă din comuna Ciugud urmează să fie „premiat” cu „sancțiunea corespunzătoare”, au transmis luni reprezentanții administrației locale.  

„Începem ziua cu un nou <premiu> la categoria lipsă de respect și civilizație. Șoferul autobetonierei din imagine a reușit să ne demonstreze că lipsa de civilizație poate atinge cote de neimaginat…și-a spălat betoniera pe Cheia Drâmbarului, lăsând să se scurgă în șanț apa murdară și restul de beton.

Din fericire, a fost văzut la timp de către unul dintre cetățenii noștri, care a luat atitudine. Datorită acestei sesizări, șoferul va fi <premiat> cu sancțiunea corespunzătoare, iar comunitatea noastră sperăm să rămână cât mai curată.

Având în vedere că postarea noastră precedentă a fost intens comentată, suntem curioși ce scuze i se vor mai găsi acestui șofer. Câți îl vor considera o <victimă> a <crudei administrații locale>, care nu i-a făcut special, în mijlocul satului, o spălătorie smart unde să își spele gratuit betoniera?

Încheiem cu un sincer mulțumesc pentru toți cetățenii noștri care își iubesc comunitate și sunt alături de noi pentru a păstra satele comunei curate!”, au scris reprezentanții Primăriei Ciugud, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax