Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un șofer din Alba a murit într-un accident grav petrecut pe DN 14. A vrut să traverseze calea ferată pe culoarea roșie

Publicat

Un șofer din Alba a murit într-un accident grav petrecut pe DN 14, între Mediaș și Sibiu. Din primele date, acesta ar fi încercat să traverseze calea ferată pe culoare roșie. Mașina a fost lovită de un tren.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul deosebit de grav s-a produs pe DN 14, km. 27, la trecerea cu calea ferată dintre localitățile Ruși și Șeica Mare.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din jud. Alba conducea o autoutilitară dinspre Mediaș spre Sibiu. Era singur în mașină.

Acesta nu ar fi respectat semnificația culorii roșu a semaforului instalat la trecere. A pătruns pe calea ferată și a fost lovit de un tren de persoane care circula dinspre Sibiu spre Mediaș.

Autovehiculul a fost proiecat în afara părții carosabile.

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și mașina medicului de urgentă.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani de afla în stop cardio-respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul prezent la fața locului a declarat decesul.

Pasagerii din tren și mecanicul trenului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din jud. Cluj, nu au suferit vătămări corporale.

În zonă se circulă îngreunat.

Potrivit unor surse, bărbatul care și-a pierdut viața era din localitatea Gârbova.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax