Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Un stol de rațe sălbatice, o nouă atracție în șanturile Cetății Alba Carolina

Publicat

Odată cu venirea căldurii și a vacanței, Cealaltă Capitală este locul perfect pentru turiștii români sau străini. De obicei cei străini aterizează pe aeroportul de la Sibiu sau Cluj pentru a ajunge la Alba Iulia. Asta nu se aplică și pentru un „grup de turiști” mai atipici, un stol de rațe care a aterizat la Alba Iulia și s-a cazat în șanturile Cetății, în iazul plin de crapi japonezi.

Un stol de rațe a aterizat în Alba Iulia, frumoasele păsări s-au făcut comode în iazurile pline de crapi japonezi din șanturile Cetății Alba Carolina.

Se pare că păsările sălbatice care sunt în trecere prin Alba Iulia, se bucură de atenția persoanelor care merg prin șanturi, ele fiind un motiv de bucurie pentru cei mari dar mai ales pentru cei mici.

Oamenii le hrănesc, fac poze cu noul peisaj „sălbatic” al Cetății, iar păsările nu par a fi speriate de mișcarea din jurul lor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cosmin

    marți, 26.06.2018 at 18:36

    Ratele și pești sunt aduși de Pub 13 ,ratele vin in fiecare an.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax