Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un tânăr albaiulian fără carnet s-a urcat la volan și a avariat un stâlp de cărămidă din zona istorică a municipiului. Este cercetat penal

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia este cercetat penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini fără a deține permis de conducere și a avariat un stâlp de cărămidă situat în zona istorică a municipiului. În cazul în care acesta nu va acoperi prejudiciul cauzat, Primăria Alba Iulia se va constitui parte civilă, dat fiind faptul că autoturismul nu deținea poliță de asigurare obligatorie valabilă.

Incidentul a avut loc miercuri seara, când polițiștii locali aflați în patrulare pe strada Nicolae Iorga l-au surprins pe tânăr, fără carnet, la volanul mașinii. Autoturismul avea plăcuțele de înmatriculare provizorii expirate, la fel ca și polița de asigurare. Oamenii legii au sesizat Poliția Municipiului, care a constatat infracțiunile. Tânărul a avariat stâlpul de cărămidă construit pe scuarul despărțitor al sensurilor de mers, situat la zona de acces de lângă Hotel Cetate.

Față de șofer au fost întocmite actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale.

Potrivit IPJ Alba, „la data de 13.02.2013, ora 21.37, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier soldat cu pagube materiale, produs în zona barierei de la intrarea în Parcul Unirii din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că G.A.P., un tânăr de 25 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, dinspre Universitatea 1 Decembrie 1918, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu parapetul din beton situat între cele două benzi de circulaţie.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul condus de acesta avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de  13.04.2012.

Poliţiştii au stabilit, de asemenea, că autoturismul i-a fost încredinţat de către B.A., de 20 de ani, din Alba Iulia, care ştia că G.A.P. nu posedă permis de conducere şi care a condus autoturismul până în zona Universităţii, loc în care l-a lăsat la volan pe prietenul său.

Faţă de G.A.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor  de conducere fără permis  şi conducerea unui autovehicul  neînmatriculat, iar faţă de B.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul spre a fi condus pe drumul public, de către o persoana ce nu posedă permis de conducere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

18 Comentarii

18 Comentarii

  1. Ion Pieton

    joi, 14.02.2013 at 11:43

    Se vede ce material bun a fost folosit la constructia zidului,caci masina nu prea are avarii!

  2. Popescu

    joi, 14.02.2013 at 11:54

    Hai baieti, ziditi inapoi ce ati stricat :)…

  3. G.A.P

    joi, 14.02.2013 at 13:45

    M-am pierdut sincer..si nah aiurea,da intradevar zidul zici ca fuse din carton asa a cazut,masina are doar farul dreapta spart..si pana fata..

  4. haiducu

    joi, 14.02.2013 at 14:13

    Te-ai pierdut…

    E si normal sa nu fie foarte rezistent pentru ca zevzecii ca tine care nu stiu sa conduca – si curge Muresu de ei – sa aiba in ce sa se opreasca. Nu are rost sa investesti in ceva foarte rezistent pentru ca te costa la productie, intelegi? Prea mult!!! si oricum ar fi fost de rezistent acel zid, la cele peste 1000 kg pe care le are masina ta tot s-ar fi doborat.Asa ca mai bine mai ieftin pentru oricum trebuie reconstruit.

    2. Fraiere poti fi bucuros ca te-ai ales doar cu un far spart ca daca era mai rezistent zidu…. trageai toata vara la caramizi sa iti repari toata aripa stanga… Si nici bani de permis nu mai aveai hi hi hi!

    Nu mai deturnati atentia de la faptul ca vaca asta s-a urcat la volan nestiind sa conduca ca sa dati vina pe autoritati ca nu au facut ziduri mai rezistente! Foarte bine ca nu sunt ziduri mai rezistente ca sa ne coste tot pe noi la buget cand platim pentru refacerea lor.

    Inca un zid ieftin va rugam, pentru ca sa platim putin cand il reparam si sa ne si scoatem banii pe amenzile date bunilor conducatori!

    Deci pana la urma Zid = sursa de venit, intelegi mai tancule?

  5. G.A.P

    joi, 14.02.2013 at 15:24

    ce aiureli zici acolo?

  6. victor

    joi, 14.02.2013 at 15:31

    dar ce cauta masinile in cetatea( lui hava si sabau), in timp ce eu nu am unde sa parchez regulamentar in oras ? la ce atatia bani cheltuiti,… ca apoi sa permiti circulatia masinilor;

    • HaHaHa

      vineri, 15.02.2013 at 00:51

      Vrei sa mutam Universitatea?…. propun la halda de gunoi, ca si asa e o institutie penibila ce scoate pe banda rulanta licentiati incompetenti (vezi imaginile de mai sus). Univ. e principalul motiv de trafic in interiorul cetatii.

  7. mda

    joi, 14.02.2013 at 15:38

    Deci practic pentru unele persoane de aici e mai important un zid daramat decat faptul ca acest DEMENT fara permis putea sa se urce pe trotuar si sa omoare pe cineva… Mare iti e gradina Doamne!!!

  8. mda..

    joi, 14.02.2013 at 17:50

    bai frate..doi inconstienti…ala ii da la G.A.P masina sa o conduca fara permis:)) da cine dracu te crezi ma?ceva pilot? zidu ala se repara da ceea ce veti pati voi doi cu politia nu! Parnaie scrie pe voi!:*

  9. G.A.P

    joi, 14.02.2013 at 19:20

    mda Sa mori tu:))) hai **** bolnavule ca aveam carnet,problema e ca in presa a aparut informatia eronat…B.A nu avea carnet nu eu 😛 asa ca dute tare..

    • HaHaHa

      vineri, 15.02.2013 at 00:48

      Si totusi, atat de mic era obstacolul de l-ai luat in plin?… poate ca ai carnet, dar ochi ai? In rest pune neuronu’n functiune.

  10. @GAP

    vineri, 15.02.2013 at 11:30

    Taci din gura GAP-ule nu mai zi ca ai carnet! Te faci de toata rusinea!!! Era bine asa cum o cazut, nu mai incerca sa o dregi ca te afunzi si mai mult :)))))
    Chiar ca ha ha ha !!

  11. G.A.P

    vineri, 15.02.2013 at 11:43

    Eram drogat 🙂 si nu prea se vede bine atunci cand tragi..

  12. Eu

    vineri, 15.02.2013 at 17:16

    Bine ca nu a fost mai rau

  13. G.A.P

    vineri, 15.02.2013 at 17:35

    mai rau era daca nu era mai bine:)

  14. unu

    vineri, 15.02.2013 at 20:16

    ba capra dece dumnezo nu ai sarit cu masina de pe podul de la barabant poate simteai si apa rece a ampoilui si spalai si masina de frunze esti un ****** ****** te manca aiudul sa vezi cand te fac baieti la ****** cand iesi de acolo iesi in rochie iti rezerv un loc pe varinata……cum dumnezo ai luat zidul ala in brate la cat de mare a fost ori esti orb ori esti ***** sincer cerete la galda sunt locuri si pentru tine

  15. Βαλεντίνη

    sâmbătă, 16.02.2013 at 12:00

    G.A.P. si B.A. doi ****

  16. g.a.p

    marți, 19.02.2013 at 08:50

    aman2 ti-o dam la ****:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax