Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Un tânăr ciclist din Alba Iulia a câștigat concursul de cățărare montană de la Păltiniș

vlad faur

Publicat

Albaiulianul Vlad Faur a câștigat sâmbătă concursul cățărare montană King of the Offroad 2019, desfășurat în stațiunea de la Păltiniș. 

În prezent, elev la Liceul Economic „Dionisie Pop  Marțian”, Vlad Faur încearcă sa tină ridicată flamura ciclismului MTB albaiulian, reușind o victorie clară de 5 minute la Păltiniș, la concursul de cățărare montană King of the Offroad.

Tânărul în vârstă de 16 ani a reușit performanța de a ajunge, în urmă cu doi ani, vicecampion național de mountainbike la copii.

Citește și Albaiulianul Vlad Faur, vicecampion național de mountain bike. Elevul a câştigat medalia de argint, la competiţia desfăşurată în weekend, în județul Sibiu

„Spun de la început că am câștigat tricoul alb cu buline roșii, la a șaptea ediție King of the Offroad și a patra mea participare.

Mă simt foarte bine să am numele în aceeași listă de câștigători KOM-Offroad în care mai sunt domnul Marius Ionașcu (Maus), domnul Attila Madaras sau domnul Ionuț Roman (Killer), care cred că nici n-au auzit de mine, chiar dacă m-au mai tot întrecut pe la maratoane.

Cred că, până acum, la 16 ani îs cel mai tânăr câștigător de KOM, așa s-a întâmplat să fie, am avut șansă și o zi bună”, a spus tânărul ciclist.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate