Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Un tânăr de 27 de ani din Alba și familia acestuia și-au pierdut viața într-un accident MORTAL pe DN76

Publicat

O întreagă familie şi-a pierdut viaţa în urma unui accident petrecut duminică dimineaţă,  în jurul orei 6.50, pe DN 76, la Beiuș. În mașină se afla un tânăr de 27 de ani din Alba, soția și socrii acestuia.

Părinţii, fiica şi ginerele și-au pierdut viața după ce maşina în care se afla, Dacia Duster, a aterizat într-un şanţ, izbindu-se de o conductă de beton.

„La intrarea în municipiul Beiuş, un bărbat de 49 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ştei-Beiuş, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin sensul opus şi a intrat în şanţul din partea stângă, în tubul din beton de la canalizare, iar apoi s-a răsturnat. În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât şi o femeie de 48 de ani, o alta de 25 de ani, tot din municipiul Brad, şi un bărbat de 27 de ani, din localitatea Bucium, judeţul Alba, pasageri în autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul”, a declarat, pentru BIHOREANUL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax