Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un tânăr din Alba a DECEDAT într-un accident rutier, în Spania. Autoutilitara pe care o conducea s-a izbit de un camion

Publicat

Un tânăr din județul Alba și-a pierdut viața, vineri seara, într-un accident rutier produs pe un drum din Spania. Acesta se afla la volanul unei autoutilitare de 3,5 tone, în momentul în care s-a izbit de un camion. În urma impactului, tânărul a decedat.

Potrivit Info Trafic 24, acesta se numea Vasilică Drăghiță, avea 23 de ani și era din județul Alba.

Se pare că tânărul ar fi efectuat o depășire, a pătruns pe contrasens, moment în care s-a izbit frontal de un autotren care circula regulamentar.

„În următoarele zile trupul neînsuflețit va fi repatriat din Spania pentru a fi înmormântat acasă. Familiei și cunoscuților nu le vine să creadă că Vasy nu mai este printre ei. Drum lin în ultima ta cursă fără retur. Condoleanțe familiei”, se precizează în mesajul publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax