Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Un tânăr din Teiuș care a confundat terenul agricol cu o pubelă de gunoi, amendat cu 1.000 de lei de Poliția Locală

Publicat

Un tânăr din orașul Teiuș a fost amendat cu 1.000 de lei de polițiștii locali din localitate după ce a aruncat deșeuri pe un teren agricol.

„Poliția Locală Teiuș este la datorie! 

În contextul eforturilor administrației locale din Teiuș de a avea un oraș curat și primitor, polițiștii locali din Teiuș l-au identificat pe C. M. în vârstă de 27 de ani din Teius, care a confundat terenul agricol cu pubela de gunoi!

A fost aplicată o amendă în cuantum de 1.000 lei pentru depozitare nepermisă a gunoiului! Acțiunea continuă cu toleranță zero pentru astfel de fapte, care ne sfidează pe toți!

Facem un apel toturor cetățenilor, care doresc să trăiască într-un oraș curat să ia pozitie împotriva celor certați cu bunul simț și să sesizeze orice încălcare a normelor de conviețuire, la telefonul Politiei Locale Teiuș 0726/128938 sau la Primărie, 0258/851101!

Vă mulțumim pentru cooperare și spirit civic!”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax