Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un tânăr s-a rătăcit cu snowboard-ul la Șureanu, după ce s-a aventurat în afara pârtiilor. A fost salvat de salvamontiști

Publicat

Echipa Salvamont Alba a intervenit, în după-amiaza zilei de joi, la o operațiune de căutare-salvare pentru localizarea și asistența unui tânăr care s-a rătăcit în timp ce practica snowboarding (off-piste) în afara pârtiilor din în zona Domeniului Schiabil Șureanu.

Victima, un tânăr pasionat de snowboard, a decis să exploreze zona off-piste fără a anticipa riscurile asociate acestui tip de activitate.

Din nefericire, s-a rătăcit în afara limitelor zonei schiabile, situație care a necesitat intervenția promptă a echipei Salvamont Alba.

Datorită experienței salvatorilor montani, persoana a fost localizată rapid pe versantul care facilitează conexiunea dintre zona schiabilă Șureanu și Petrila.

În ciuda condițiilor meteo provocatoare și a terenului dificil, victima a fost găsită în stare bună de sănătate, fiind asistată pentru a reveni în siguranță în zona sigura pârtiilor.

sursa, foto: Salvamont Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax