Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Un TIR cu bere a luat foc pe autostrada A1, Deva-Sebeș. Mai multe baxuri, ”salvate” din incendiu, de oamenii din trafic

Publicat

Un TIR care transporta baxuri cu bere a luat foc vineri, 1 mai, în jurul orei 14.00, pe autostrada A 1, sensul Deva-Sebeș. La fața locului au intervenit pompierii de la ISU Hunedoara. 

Imaginile cu incidentul de pe autostradă au fost surprinse de participanții la trafic. Însă, în pozele postate pe grupul Info Trafic Hunedoara, apar doi cetățeni, care printre mașinile oprite pe autostradă, cară în brațe câteva baxuri de bere.

La scurt timp, ironiile pe seama incidentului nu  au întârziat să apară.

Un internaut a scris la postarea cu pozele: ” Felicitări celor doi salvatori, din primele cercetări se pare că unele baxuri de bere ar fi fost salvate de către doi salvatori necunoscuți, aceștia și-au riscat efectiv viața, în ceea ce privește baxurile salvate numarul acestor este și va rămane cel mai probabil necunoscut, din nefericire pentru șoferul camionului.

Vă ținem la curent cu numarul baxurilor mistuite de flăcări, neputând fi salvate și acelea de salvatori deoarece duba acestora era deja plină cu baxuri salvate care au fost transferate de urgență la o destinație cel mai probabil necunoscută pentru îngrijiri de specialitate.

Avem informații ca salvatori necunoscuți în urma postării au decis să se îndrepte către locul incidentului încercând să mai salveze câteva baxuri, dar din nefericire pentru ei odată ajunși, poliția era deja acolo și nu a mai fost nevoie de intervenția acestora.”

sursă foto: Facebook – Info Trafic jud. Hunedoara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Stanescu Florin

    vineri, 01.05.2020 at 15:28

    Dar de ce nu întrebați si cine a stins focul

  2. Stanescu Florin

    vineri, 01.05.2020 at 15:32

    Dar de ce nu arăți persoanele care au stins foc,ca pompierii au venit după ce am stins focul

  3. Anonim

    vineri, 01.05.2020 at 19:17

    Repede ați pus pozele cu oamenii care au cărat bere dar nu mai Spune-ți ca pe când , au ajuns pompierii și poliția focul deja era aproape stins de săracii oameni care au aruncat cu bere in foc și au ajutat cu stingătoare și cu ce au apucat. Apropo sa nu uitam de acei șoferi care au stat și au filmat și nu au dat o mână de ajutor cu un stingător. Rusine sa le fie acelor șoferi care sunt șoferi doar cu numele. Sa va văd când sunteți in locul acelui șofer.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax