Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Unirea Alba Iulia a câștigat în minutul 90 amicalul cu FC Cisnădie (Liga a III-a)

Publicat

Unirea Alba Iulia a început să simtă gustul victoriei în jocurile de pregătire. Trupa antrenată de Gabriel Rotaru s-a impus, miercuri, cu 1-0 în fața celor de la FC Cisnădie, grație golului marcat de Potopea în minutul 90.

Meci aprig între echipa ”fanion” a județului Alba și divizionara terță, FC Cisnădie. Cei 22 de jucători aflați pe teren au uitat pentru un moment că este vorba de un joc de pregătire și au încercat să dea tot ce e mai bun pe teren. Asta a dus spre câteva intrări dure, ce l-au scos din sărite pe Dan Mănăilă, antrenorul celor de la Cisnădie.

Iată echipa folosită de Gabriel Rotaru în amicalul de miercuri: Lasc – Bâlu, Pistol, Bumbac, Giurgiu – Melcea, M.Cristea Cody, Ov. Muntean – Mureșan, Vagner. După pauză au mai intrat: Pascal –  Oară, Potopea, Schuller, Ciofu,  Oprea, Litean,  Sg. Costea, Contor, Man, I.Grozav, Stan.

Meciul a fost decisiv pentru unii fotbaliști, la care antrenorul albaiulienilor a și renunțat, miercuri. ”M-am decis asupra unor fotbaliști care nu vor rămâne la Alba Iulia, este vorba de Cody și Vagner.  Mai sunt câțiva jucători asupra cărora mă voi decide după jocul de vineri”, a declarat Gabriel Rotaru, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Marius Cristea, la primul joc în tricoul Unirii

Sosit marți la Unirea Alba Iulia, Marius Cristea a fost folosit ca titular de Gabriel Rotaru în partida de  verificare, iar fotbalistul nu a avut o evoluție rea. ”Cristea e nepregătit, chiar dacă a făcut pregătirea cu Europa Alba Iulia. Una e pregătirea de la Liga a IV-a și alta e la Liga a II-a, dar eu știu ce poate Cristea, eu din iarnă am văzut și am pus ochii pe el”, a mai spus principalul Unirii Alba Iulia.

Venit din Liga a IV-a, Marius Cristea spune că-și dorește să rămână la Unirea, însă ”Biba”, cum îl cunosc apropiații, crede că nu depinde doar de el dacă va fi ținut în lotul divizionarei secunde. ”Mi-aș dori să rămân la club, normal, dar nu depinde doar de mine, acum să vedem dacă o să mă țină la echipă”, a declarat Marius Cristea, mijlocaș aflat momentan la Unirea Alba Iulia.

Gabriel Rotaru: ”În prima etapă să jucăm la Deva”

Joi, la Casa Fotbalului vor avea loc tragerile la sorți pentru programul competițional pentru următorul sezon. Antrenorul Unirii, Gabriel Rotaru și-a fixat adversarele pe care le-ar dori în primele etape din noua stagiune. ”Sincer să fiu, aș vrea să jucăm cu Deva în deplasare și apoi cu Baia Mare, CSM Slatina sau Luceafărul Oradea, mi-aș dori traseul acesta pentru că aș vrea să fac 6 puncte în primele două meciuri”, a încheiat Gabriel Rotaru.

Liga a II-a este programată să înceapă pe 21 august, dar nu ar fi exclus totuși ca actuala ediție să fie amânată, acest lucru devenind o tradiție în Liga a II-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax