Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE | Accident pe DN74, între Ampoiţa şi Tăuţi: Impact frontal între un Mercedes şi o Dacie. Una dintre maşini a ajuns în şanţ

Publicat

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident petrecut luni după-amiaza pe DN74, între localităţile Ampoiţa şi Tăuţi. Evenimentul rutier s-a petrecut la aproximativ 12 kilometri de Alba Iulia, pe drumul spre Munţii Apuseni.

Din primele informaţii, două autoturisme, un Mercedes şi o Dacia SuperNova au intrat în coliziune.

UPDATE: Este vorba despre un impact frontal între cele două autoturisme. Şoferul Daciei a intrat pe contrasens şi a lovit din plin autoturismul Mercedes care circula din sens opus, regulamentar. În urma loviturii, Mercedesul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului, iar Dacia SuperNova s-a întors pe şosea.

A avut nevoie de îngrijiri medicale şoferul maşinii Mercedes, care este suspect de ruptură de splină. Maşina este înmatriculată în judeţul Neamţ. Cealaltă (Dacia), în Alba.

„Luni seara, în jurul orei 19.30, Poliţia oraşului Zlatna a fost solicitată să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe D.N.74, pe raza comunei Meteş, între localităţile Ampoiţa şi Tăuţi.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, a stabilit că D.H., de 46 ani, din comuna Meteş, judeţ Alba, în timp ce conducea un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către B.A., de 25 de ani, din Târgu Neamţ, jud. Neamţ.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul condus de B.A. a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Ampoi. Conducătorul auto B.A. a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii de specialitate. Cercetările continuă, transmite IPJ Alba.

foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. tdv

    luni, 28.07.2014 at 21:18

    Daca pozele sunt de la locul accidentului, atunci este vorba de o Dacia SuperNova, nu Solenza (se vede si in poze).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax