Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE: Cadavru uman găsit în râul Târnava, la Crăciunelu de Jos. Poliţiştii au demarat cercetările

Publicat

Corpul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit luni după-amiaza în râul Târnava, pe raza localităţii Crăciunelu de Jos. Echipe de poliţişti şi ISU Alba s-au deplasat în zonă pentru a scoate cadavrul din apă şi demararea cercetărilor.

Din primele informaţii, cadavrul a fost găsit în zona staţiei de epurare.

Poliţiştii au demarat cercetările în vederea identificării victimei şi condiţiilor în care a survenit decesul.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat, însă deocamdată victima nu a fost identificată, din cauza stării avansate de putrefacţie a cadavrului. După finalizarea cercetărilor de la faţa locului, corpul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Cadavrul a fost găsit în râul Târnava de către localnici.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, luni după-amiaza, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că în albia râului Târnava, în locul numit Bigău, pe o insulă de nămol, se află un cadavru uman.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, împreună cu tehnician criminalist şi lucrătorii din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă care a constatat că este vorba despre cadavrul unui bărbat cu identitatea necunoscută, aflat în stare avansată de putrefacţie.

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii identităţii persoanei găsite decedată, precum şi a împrejurărilor în care a survenit moartea.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax