Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE: Cinci autoturisme și un tir, implicate într-un accident pe DN7. O persoană rănită ușor

Publicat

Un accident rutier s-a produs luni în jurul orei 11, pe DN 7, pe drumul Sebeș-Deva.  Cinci autoturisme și un tir au fost implicate, iar o persoană a fost rănită ușor.  La fața locului, traficul a fost blocat pe ambele sensuri timp de două ore, dar a fost deviat prin Vințu de Jos. 

UPDATE: Din primele cercetări reiese faptul că accidentul s-a produs din cauza neatenției unui șofer de tir, înmatriculat în România. El nu a sesizat coloana care aștepta în spatele unui autoturism pregătit să efectueze virajul spre stânga, a intrat pe contrasens unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism, dar a mai agățat și alte autovehicule.

Accidentul s-a produs pe DN7, pe drumul Sebeș-Deva, între două autoutilitare și trei autoturisme.

UPDATE: În afara localității Vințu de Jos, N.N.D., de 43 de ani, din Mioveni, judeţul Argeș, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă în direcţia Sebeş – Deva, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers. iar pentru a evita coliziunea cu autovehiculele care au oprit în fața sa, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Ghelari, judeţul Hunedoara şi cu un autoturism condus de M.C.A., o tânără de 21 de ani din municipiul Târgu Mureș.

În momentul în care autotractorul a pătruns pe sensul opus a acroșat cu partea lateral dreaptă și cele două autovehicule oprite în faţa sa (două autoutilitare conduse de doi bărbaţi din Timişoara, respectiv Pianu, judeţul Alba).

În urma impactului cu primul autoturism implicat în accident, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma accidentului, tânăra de 21 de ani a suferit leziuni corporale şi a rămas internată în spital.

Poliţia continuă cercetările în acest caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax