Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO: Vacanță cu peripeții la Șureanu. Cum a fost salvată o familie cu un copil, rămasă blocată cu SUV-ul în zăpadă

Publicat

Jandarmii montani au intervenit duminică, pentru salvarea a trei adulți și a unui copil de 14 ani din Cugir, care, din cauza zăpezii mari, au rămas blocați cu mașina pe drumul forestier ce face legătura către Poarta Raiului.

Familia reușise să-i ajute pe alți turiști, adulți și un copil, români stabiliți în Franța, care încercau să ajungă la Poarta Raiului, iar mașina lor rămăsese blocată în zăpadă. Însă, mai sus, pe drum, și ei au rămas înzăpeziți.

În ambele cazuri, oamenii au sunat la 112, iar până să ajungă jandarmii montani la primul caz, i-au găsit pe drum pe cei trei adulți și un copil de 14 ani din Cugir, rămași blocați cu SUV-ul pe marginea drumului plin de zăpadă, după ce îi ajutaseră pe ceilalți turiști.

Jandarmii nu au putut să scoată mașina de teren din șanț, fiind nevoie de un utilaj forestier. Cei patru au fost transportați, cu snowmobilul Salvamont Alba, către o pensiune din zona Poarta Raiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax