Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Vești bune pentru împătimiții sporturilor de iarnă: ninge la Șureanu. Posibile ninsori, anunțate în zilele următoare

Publicat

Vești bune pentru împătimiții sporturilor de iarnă: de marți seara a început să ningă la Șureanu, iar zilele care vor urma ar putea să aducă mai multă zăpadă pe pârtiile domeniului schiabil. 

În această iarnă ninsoarea s-a lăsat așteptată pentru sezonul de schi, întârzierea fiind fără precedent în ultimii ani. Chiar dacă exista zăpadă pe pârtii, aceasta nu era suficientă pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Potrivit meteorologilor, la Șureanu sunt așteptate ninsori pe parcursul zilelor de joi și sâmbătă dar și săptămâna viitoare.

Starea pârtiilor de la începutul acestui an a semnalat o soartă incertă pentru industria turismului de iarnă, pe măsură ce schimbările climatice au provocat temperaturi neobișnuit de mari pentru această perioadă.

Temperaturile mari din această iarnă nu au afectat doar țara noastră. Toate stațiunile montane din Europa s-au confruntat cu lipsa zăpezii, nici măcar în Alpi nu a nins suficient în acest sezon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate