Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Veteranul de război Gheorghe Moga, sărbătorit la 98 de ani. Ce mesaj le-a transmis elevilor militari

Publicat

Veteranul de război Gheorghe Moga a împlinit marți venerabila vârstă de 98 de ani. Moș Gheorghe a primit cu bucurie urările de sănătate și „La mulți ani” din partea elevilor Colegiului Militar „Mihai Viteazul”din Alba Iulia și o fotografie de la întâlnirea ce a avut loc în urmă cu un an.

La ceas aniversar, veteranul de război a fost vizitat de către Petruța Pop, șeful Cercului Militar Alba Iulia, și maior Cosmin Stan de la Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia care i-au oferit și o diplomă aniversară în semn de recunoștință și apreciere, revista colegiului militar „Inimi sub drapel” și un tort. Având aproape familia, veteranul de război a suflat emoționat în cele două lumânări aprinse de pe tort.

Veteranul de război Gheorghe Moga le-a mulţumit elevilor militari pentru urări şi gândurile bune şi le-a transmis un mesaj: „trebuie să ai credință în Dumnezeu, să nu faci rău la nimeni, gândindu-te la tine și să fii mulțumit cu ce ai!”.

Născut pe 9 martie 1923, la Ghirbom, în județul Alba, Gheorghe Moga a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial pe frontul din Cehoslovacia, până în Munții Tatra, fiind în grupa de cercetare la cavalerie.

„Acțiunea de marți s-a înscris în proiectul de omagiere a veteranilor „Credință și patrie – Marturisiri ale veteranilor de război”, inițiat de Cercul Militar Alba Iulia.

Îi dorim venerabilului veteran multă sănătate și la mulți ani!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, pe pagina de Facebook.

foto: Facebook (Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bucur

    joi, 11.03.2021 at 11:08

    Felicitări celor care au făcut acest frumos gest și să nu uităm mesajul pe care ni l-a transmis veteranul Gheorghe Moga.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax