Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Veteranul de război Ioan Cerghedean din Galda de Jos, sărbătorit de la împlinirea vârstei de 101 ani

Publicat

Jandarmii din Alba au fost prezenți vineri, alături de camarazi activi, în rezervă și în retragere și împreună cu reprezentanți ai autorităților publice județene și locale,  în localitatea Galda de Jos cu ocazia aniversării venerabilei vârste de 101 ani, a veteranului jandarm al celui de al doilea război mondial, colonelului (rtr.) Ioan Cerghedean.

Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de Jandarmi la Timișoara și a fost cadru activ al trupelor de jandarmi.

Pe perioada războiului a efectuat servicii de pază și ordine publică în zona Avrigului, din județul Sibiu. În anul 1952 demisionează din cadrul trupelor de jandarmi și se angajează  în cadrul CFR de unde se și pensionează. În prezent locuiește în localitatea Galda de Jos alături de 3 generații: copii, nepoți și strănepoți, fiind înconjurat de prețuire și recunoștiință.

„La mulți ani sănătoși și frumoși veteranului de război, Ioan Cerghedean”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 16.06.2023 at 17:38

    Ce faceţi mă, vă înghesuiţi la poze ca ursul la miere. Ruşinos. Ce aţi făcut voi pentru oamenii ăştia ? I-aţi uitat, din cauza că v-aţi ocupat numai de voi, de bunăstarea voastră, că doar voi reprezentaţi poporul, în mod ruşinos. Păcălicilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate