Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Veteranul Ioan Cerghedean din Galda de Jos, vizitat de preoți militari. A primit o diplomă de excelență și o plachetă

Publicat

În contextul anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice în Patriarhia Română, colonel în retragere Cerghedean Ioan, veteran al celui de-al Doilea Război Mondial, a fost vizitat de preoții militari prezenți pentru desfășurarea Cercului Pastoral Misionar al preoților militari din MAI pentru regiunea Transilvania.

„A dat pământului românesc tot ce a avut: credință, urmași, sudoare, iar acum se bucură de zilele pe care Dumnezeu îi îngăduie să le împartă cu cei dragi.

Ne-a poftit în curte și ca o gazdă primitoare, s-a așezat în capul mesei și ne-a povestit despre familia sa. A depănat câteva amintiri din perioada războiului și s-a bucurat de clipele petrecute împreună cu această ocazie.

Din partea Jandarmeriei Alba a primit o diplomă de excelență în semn de apreciere și prețuire pentru cariera militară și serviciul adus țării, iar din partea Jandarmeriei Timiș placheta de onoare a inspectoratului, înmânată de preot militar Venter Mihai Adrian.

Domnule colonel în retragere Cerghedean Ioan, avem onoarea să vă salutăm și să vă urăm cele mai sincere gânduri de bine și multă sănătate!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax