Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Vicele CJ, Florin Roman s-a întâlnit cu ”prietenii” de pe Facebook. Dezbateri și păreri în contradictoriu pe probleme ale comunității

Publicat

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman a organizat, duminică după-amiaza, o întâlnire cu albaiulienii şi colegii de partid, pentru a dezbate subiecte de interes pentru dezvoltarea comunităţii. Dacă până acum și-au expus punctul de vedere sau și-au spus păsul pe pagina de socializare a acestuia, astăzi au avut ocazia să îl și vadă și să discute faţă în faţă despre ce ar trebui îmbunătăţit.

„În jurul oamenilor politici gravitează niște guguștiuci, care le spun cât sunt de buni. Eu nu vreau să fiu ca acei oameni”, acesta este unul dintre motivele pentru care Roman a vrut să iasă din biroul său de vicepreședinte al CJ Alba și să vină în fața prietenilor de pe Facebook.

„Oamenii implicați în comunitate”, cum i-a numit vicepreședintele CJ Alba, care au acceptat provocarea lansată de acesta, prieteni virtuali, membri PNL sau simpatizanți ai lui Florin Roman au participat la întâlnirea de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, la o discuție cu acesta, în afara biroului de la instituția unde lucrează.

O mare parte din locurile sălii mici a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia au fost ocupate atât de membri ai partidului liberal, cât și de persoane care au vrut să discute subiecte generale cu Florin Roman. Deschiderea bazinului olimpic până la Paști, soarta echipei de fotbal Unirea, „oamenii amărâți”, cum i-a numit vicepreședintele CJ Alba, care trăiesc cu pensii mici, Roșia Montană, autostrada, evenimente care prea „golesc” bugetul consiliului județean sau faptul că niciun tânăr din județul Alba nu se poate angaja în sistemul bugetar fără pile au fost printre principalele teme dezbătute în sală.

Chiar dacă nu s-au găsit soluții  pentru subiectele discutate, iar părerile de cele mai multe ori au fost și contradictorii, ”socializarea” din afara facebook-ului a fost considerată utilă de ambele părţi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. pasha

    duminică, 19.01.2014 at 21:42

    Ala-n verde, e Suleyman? Ma tot uit la poze si ma minunez ce specimene sunt pe acolo. Prin PNL.

  2. anonim

    duminică, 19.01.2014 at 23:51

    Pedelisti deghizati

  3. fdsf

    duminică, 19.01.2014 at 23:51

    FLORIN ROMAN SI PRIETENII LUI IMAGINARI DE PE FACEBOOK :))

    • Viorica

      luni, 20.01.2014 at 12:36

      Nu sunt PDL-ista deghizata , nu sunt prietena imaginara de pe facebook , ….gasiti-mi alta categarie in care sa ma incadrati 🙂 🙂 🙂

  4. ion

    luni, 20.01.2014 at 14:04

    eu am o intrebare pt FR: De unde are bani pt a se lauda pe panourile din oras?!?!?!?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax