Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Victorie majoră pentru luptătorul de kickbox din Alba, Elias Tofan, în gala Colosseum. Și-a făcut adversarul KO

Publicat

Elias Tofan, luptătorul de kickbox din Sebeș, a câștigat vineri seara prin knockout un meci la categoria grea, în ringul Colosseum Tournament 40 de la Baia Mare.

Adversarul său a fost Andrei Șugar, un luptător din Baia Mare, cu mai multe victorii la profesioniști. Elias a dominat meciul încă din prima repriză, când și-a pus adversarul la podea de două ori.

Victoria lui Elias a venit în repriza a doua, printr-o lovitură puternică pe partea inferioară a piciorului adversarului.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Victorie pentru luptătorul de kickbox din Alba, Elias Tofan, în primul meci la profesioniști, în gala Supreme Fight Night

Tofan a mai obținut înainte o victorie tot în fața unui sportiv din Baia Mare, într-un meci din gala Supreme Fight Night, la Dej. Acesta l-a avut ca adversar la categoria +100 de kilograme, pe Sorin Terek, iar după trei reprize meciul a fost câștigat de Tofan la puncte.

Elias se antrenează la Clubul Revolution Academy Sebeș, sub conducerea antrenorului Alin Moldovan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax