Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: 15 biciclete puse la dispoziția albaiulienilor, gratuit, pentru plimbări prin Cetatea Alba Carolina

Publicat

YouTube video

Albaiulienii se pot plimba cu bicicleta gratuit prin Cetatea Alba Carolina, începând de miercuri, 7 noiembrie, de când municipalitatea a primit cadou 15 vehicule pe două roți, din partea lui Dorin Nistor. La conferința de presă de prezentare acestora, primarul Mircea Hava i-a invitat pe toți candidații la parlamentare să facă astfel de donații sau servicii de orice fel, enumerând câteva dintre marile nevoi ale orașului: astupare de gropi, plantare de pomi, achiziționare de becuri etc.

„Mă bucur foarte mult pentru această donație, indiferent că vorbesc de Dorin sau de altcineva. Tot am zis că vrem să dăm biciclete gratuit la oameni, ca să îi învățăm să se mai miște. Municipiul așteaptă pe oricare candidat de oriunde să facă gestul ăsta. Dacă cineva vrea să planteze niște pomi, să ne spună doar unde și suntem deschiși, cu toată dragostea. Dacă vrea să asfalteze o stradă, foarte bine, acceptăm această formă de cadou electoral. Municipiul se lasă cadorisit. Este pentru prima dată când un candidat face un asemenea gest”, a declarat primarul Mircea Hava.

Cele 15 biciclete dăruite orașului sunt doar prima tranșă a donației din partea lui Dorin Nistor, acesta intenționând să îmbogățească setul cu încă 15 bucăți, în primăvară. Fiecare bicicletă a costat 400 lei, ceea ce a dus la o investiție de 6.000 lei. „Investiția este destul de împovărătoare pentru mine, pentru că, oricum, este o sumă importantă, dar asta nu înseamnă că investiția nu trebuie făcută, eu o consider necesară. Fiecare trebuie să ne implicăm. Dorința mea a pornit în primul rând de la mine. Îmi place să merg cu bicicleta, o fac cât de des pot. Stau într-o altă parte a orașului și mi-am dat seama că este greu să ajungi aici cu bicicleta, din cauza traficului. Uite așa, oamenii au posibilitatea de a vizita Cetatea cu bicicleta”, a declarat Dorin Nistor.

Bicicletele vor fi amplasate în apropierea statuii lui Mihai Viteazul, lângă Muzeul Național al Unirii și vor putea fi închiriate gratuit, „doar cu buletinul”. Primăria urmează să elaboreze un sistem în acest scop.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

14 Comentarii

14 Comentarii

  1. Dorina Borcau

    miercuri, 07.11.2012 at 16:58

    Un gest politic si politizat mai ales,dar e binevenit!

  2. Roadkill

    miercuri, 07.11.2012 at 17:20

    PLANTAREA DE POMI? voi glumiti? Asa se face in alba iulia… se toarna asfalt iar apoi se sparge pt a baga conducte de gaz, canalizare, etc. dupa care se acopera din nou.
    Se taie parcuri intregi, dupa care se planteaza din nou copaci… ****** avem in primarie. oameni fara cap sau scrupule!

  3. Pilu

    miercuri, 07.11.2012 at 17:30

    pt.Dr. Alban
    ARDem de nerabdare sa vedem cum se invarte roata dupa 9 decembrie.
    Asteptam si o donatie de carte la Biblioteca Judeteana, tot dupa aceasta data, cu titlul ,,Din memoriiile unui fost traseist politic” Sigur va fi un bestseller.

  4. gigi

    miercuri, 07.11.2012 at 18:06

    Bravo Nistor. E primul politician care da ceva si nu ia.

  5. alex

    miercuri, 07.11.2012 at 21:00

    stai ca vedem la alegeri cat da si mai ales cat ia. eu cred ca o sa i se umple frigiderul de cat o sa ia…

  6. nicu

    miercuri, 07.11.2012 at 21:29

    ca un catel sta in spatele stapanului , care tine lesa!!!

  7. geo

    miercuri, 07.11.2012 at 21:33

    cum dracu la voi alba 24 in sondaje pe primul loc sunt ***** si ****** potocalii!?

    • moderatorul de serviciu

      miercuri, 07.11.2012 at 22:59

      geo@ tu uiti unde traiesti. Ai uitat ca in Alba portocalii au avut cel mai mare numar de voturi la locale? ai impresia ca s-au schimbat prea multe de acum 6 luni?

  8. Cetatean Nevoias

    miercuri, 07.11.2012 at 21:51

    Va multumim domnule Nistor!Un singur lucru va mai rog…mai faceti si niste piste de biciclete deoarece sunt foarte necesare!daca mergi pe sosea(pe unde nu sunt piste de biciclete)si daca ai norocul sa nu te opreasca politia sa te ia la rost te injura toti oamenii din trafic…si la pista de biciclete de pe dragul nostru bulevard(multumim foarte mult pentru ea)nu poti circula pe ea deoarece oameni impreuna cu cainii sau copii lor care te iau la rost ca le poti lovii copii dar ei nu stiu ca acea pista e pentru biciclete…daca e nevoie de o petitie cred ca multi din oras mi s-ar alatura…deci…VRETI MAI MULTE PISTE DE BICICLETE IN ALBA IULIA?oricum…multumim pentru tot domnule primar

  9. Cetatean Nevoias

    miercuri, 07.11.2012 at 21:53

    apropo!:D..as dori si un raspuns…

  10. mihaita

    joi, 08.11.2012 at 00:24

    O idee extraordinara domnule Nistor. Si eu stau departe de cetate si imi este coplicat sa ajung cu copii cu bicicleta pana acolo. Electoral sa nu, multumim din suflet!

  11. geo

    joi, 08.11.2012 at 04:39

    in alba pdl-ii , pnl- ii si psd-ii, s-au infratit in cuget si simtiri, iar noi votam ca prostii….voi traiti in lumea voastra de autisti

  12. Claudiu

    joi, 08.11.2012 at 15:19

    orice fapta buna este binevenita, foarte bine, multumim.

  13. evi

    luni, 12.11.2012 at 16:51

    b

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax