Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: 28 de câini au „defilat” în show-ul chinologic din Spaţiile RYMA. Câştigătorii competiţiei

Publicat

YouTube video

Un număr de 28 de câini de mai multe rase au intrat, dumincă, în show-ul chinologic organizat în Spaţiile RYMA din Cetatea Alba Carolina. După ce au trecut prin „probe de foc”, câinii au fost recompensați în funcție de comportamentul avut în competiție. 

S-au acordat premii de miss și mister, atât pentru câinii de rasă cât și pentru metiși, dar la fel au fost recompensați cei mai populari, cei mai spectaculoși sau cei mai buni câini din concurs.

Premiile de „miss” și „mister” câini de rasă au fost obținute de Sasha (Beagle) 1 an şi Aramis (Golden Retriever), în vârstă de 3 ani. „Miss” și „mister” metis au fost desemnaţi Bella (Irish Terrier) 7 luni și Puffy, un pechinez de doi ani.

Titlul de cel mai bun junior i-a fost atribuit lui Max, un ciobănesc german de un an, iar cel mai bun senior a fost numit Ebony, un pomeranian de 7 ani.

Premiul de popularitate a ajuns la Hero (Akita Inu), în vârstă de 1 an și jumătate. Premiul pentru spectacol a fost obținut de Pișcot, un metis mascul de 7 ani.

Pe lângă premiile care au constat în hrană pentru căței, participanții au primit și un microcipat gratuit din partea organizatorilor.

FOTO-VIDEO: Cătălin CRĂCIUN

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax