Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO/VIDEO: 630 de copii talentați, înscriși în competiția ”Bucuria Dansului” de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a găzduit sâmbătă cea de-a VIII-a ediție a Concursului Național de Dans Modern ”Bucuria Dansului”.

În cei 8 ani, competiția a crescut extraordinar de mult, ajungând să fie recunoscută drept un reper la nivel național în acest domeniu. 

Atmosfera a fost una extraordinară. Talent, grație și frumusețe ar putea fi cele trei cuvinte cu care ar putea fi descrisă, pe scurt, competiția.

d

”Concursul este organizat de Școala de Dans Modern ”Chirilă”, anul acesta dându-și concursul 630 de copii din 15 județe ale țării” a spus Bianca Chirilă, unul dintre organizatorii competiției.

Concursul se desfășoară pe genuri de dans și categorii de vârstă. Astfel, sunt 4 categorii de vârstă și zece categorii de dans.

d

”Cele mai importante și mai dragi publicului sunt dansul modern, hip-hop-ul, fanteziile coregrafice și dansul tematic” a adăugat Bianca.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax