Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO – VIDEO | 7000 de porții de friptură de porc, cârnați și vin, epuizate în 30 de minute, la MASA POPULARĂ din Șanțurile Cetății

Publicat

IMG_4979 Și în acest an, unul dintre cele mai „de succes” momente ale sărbătorii Zilei Naționale a României a fost masa populară de la Alba Iulia.  Pentru oaspeții veniți din afara orașului și nu numai, gazdele au pregătit 7.000 de porții de friptură de porc, cârnați, chifle și câte un pahar cu vin.

Chiar dacă scopul mesei populare a fost de a oferi o caserolă cu mâncare caldă persoanelor fără posibilități din oraș, an de an, la standurile amenajate de 1 Decembrie se strâng sute de oameni, indiferent de poziția socială, care poftesc la sarmalele sau, în acest caz, friptura și cârnații, preparare oferite gratis.

În acest an, organizatorii au amenajat șase corturi în Șanțurile de Vest a Cetății Alba Carolina, de unde, începând cu ora 14.00, au fost distribuite 7.000 de porții de mâncare și băutură.

Acestea s-au terminat în aproximativ 30 de minute.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, mâncarea a fost pregătită în bucătăria unui hotel din Alba Iulia.

„Mâncarea este bună. Am ieşit la picnic”, a spus, râzând, un bărbat care folosea, împreună cu alţi oameni, pe post de masă unul dintre bazinele de apă din interiorul Şanţurilor Cetăţii.

Material în curs de actualizare.

foto – video: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax