Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: 74 de polițiști din cadrul IPJ Alba au fost avansați în grad de Ziua Poliției Române

Publicat

YouTube video

Ziua Poliției Române a însemnat în acest an avansări în grad pentru 74 de polițiști din cadrul IPJ Alba. Aceștia au fost recompensați pentru rezultatele deosebite obținute în activitate, în cadrul unei ședințe festive organizate astăzi luni, la sediul Inspectoratului.

Au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea împlinirii stagiului minim, inspectorul de poliție Florin Baciu din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, inspectorul de poliție Ioan Pleșa din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Sebeș și agentul șef Sorin Silviu Lazea, șeful Postului de Poliție Arieșeni.

La festivitatea condusă de chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea, șeful IPJ Alba, au participat prefectul Gheorghe Feneșer, sefii de servicii și subunități, polițiștii din cadrul IPJ Alba și din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Au fost prezentate mesajele adresate poliţiştilor cu ocazia Zilei Poliţiei Române de ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe şi de chestor şef de poliţie Petre Tobă, inspector general al Poliţiei Române.

În luarea sa de cuvânt, prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru apropierea de comunitate şi problemele cetăţenilor, remarcând o îmbunătăţire a imaginii instituţiei Poliţiei. Totodată, a subliniat obligaţiile poliţiştilor pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate în activitatea profesională şi le-a urat tuturor „La mulţi ani!”.

În finalul şedinţei festive, chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes în îndeplinirea nobilei misiuni de asigurare a siguranţei cetăţenilor din judeţ.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dimu Alexei

    luni, 25.03.2013 at 15:56

    Astăzi, de Ziua Poliţiei Române, transmit felicitări tuturor celor care contribuie la asigurarea unui climat de siguranţă în judeţul nostru. În mod deosebit, adresez un cuvânt de apreciere conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba pentru activitatea şi prezenţa sa în comunitate şi pentru profesionalismul de care dă dovadă.
    Vă mulţumesc pentru devotamentul de care daţi dovadă, pentru responsabilitatea cu care trataţi rigorile meseriei dumnevoastră. La mulţi ani, sănătate şi putere de muncă doresc tuturor cadrelor din această instituţie. Să aveţi parte de cât mai multe realizări profesionale şi personale!
    Cu consideratiune, Dinu Alexei – cetățean al urbei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax