Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A doua zi a Târgului Național de Turism Rural de la Albac, cu premierea participanților în concursul de pescuit și gastronomic

Publicat

YouTube video

Târgul Național de Turism Rural de la Albac s-a încheiat duminică, cu premierea participanților la concursul gastronomic și de pescuit și cu un spectacol folcloric. După ce în prima zi, vizitatorii s-au putut plimba printre standurile meșterilor populari și ale artizanilor din toată țara și au avut ocazia să deguste câteva bunătăți culinare pregătite de bucătarii unor pensiuni din județul Alba, în cea de-a doua zi, aceștia au putut asista la decernarea premiilor. 

De la primele ore ale dimineții, pescari profesioniști și amatori, echipați cu undițe și alte instrumente pescărești, au pornit pe Arieș să-și umple juvelnicele cu pești cât mai mari și mai mulți. Cel mai tânăr participant premiat este în vârstă de doar 9 ani. Toți premianții au primit premii în bani, din partea Consiliului Județean Alba, dar și echipamente  de pescuit din partea unor societăți comerciale. Vedeți mai jos, în video, înmânarea premiilor.

După ce au ospătat vizitatorii Târgului cu plăcinte cu diferite feluri de brânză și alte mâncăruri tradiționale din zonă, pensiunile care au participat la concursul gastronomic au fost răsplătite cu premii și diplome. Au participat pensiuni din Albac, Alba Iulia, Ampoița.

Târgul Național de Turism Rural de la Albac s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de ansambluri folclorice din Apuseni și Tulnicăresele din Câmpeni, iar terasele amenajate în incintă au fost, în tot acest timp, pline de persoane dornice de relaxare, cu mici și bere.

Vă prezentăm o galerie foto-video de la eveniment:

FOTO-VIDEO: Alex JITTU

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax