Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: A fost inaugurat al doilea hipermarket KAUFLAND din Alba Iulia. Program, produse și facilități pentru clienți

Publicat

La Alba Iulia a fost inaugurat un nou hipermarket Kaufland, miercuri, 18 octombrie. Magazinul se află în cartierul Ampoi I, pe strada Tudor Vladimirescu.

Magazinul a fost deschis oficial 18 octombrie, în prezența conducerii Kaufland la nivel național, dar și a președintelului Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și a primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Noua locație aduce o serie de facilități de ultimă oră pentru clienți, printre care un sistem de autoscanare a produselor.


De asemenea, dispune de o parcare cu peste 270 de locuri, dintre care două pentru mașini electrice. Sunt și 11 locuri pentru persoane cu dizabilități și opt pentru mama și copilul.

Magazinul va fi deschis pentru public în 19 octombrie. Program

Magazinul își va deschide porțile publicului joi, 19 octombrie.

Situat pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 78, noul hipermarket este construit pe o suprafață totală de 6.200 mp, dintre care 3.400 mp sunt alocați spațiului de vânzare.

PROGRAM: Magazinul va funcționa între orele 7.00-22.00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 7.00-20.00, duminica.

Prin inaugurarea noului hipermarket în municipiul Alba Iulia, Kaufland atinge pragul de 170 de magazine la nivel național. Este al doilea hipermarket Kaufland din oraș și va genera peste 60 de locuri noi de muncă în economia locală.

Bavarienfest – 19-22 octombrie, la noul magazin Kaufland

Cu ocazia inaugurării, între 19 și 22 octombrie, parcarea magazinului va găzdui Bavarienfest, unde locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să se bucure de preparatele tradiționale nemțești, muzică, o zonă de relaxare.

Tot în săptămâna deschiderii, clienții noului magazin Kaufland din Alba Iulia vor putea câștiga premii în schimbul ambalajelor reciclate.

Noul magazin Kaufland la Alba Iulia – facilități, produse, detalii pentru clienți

Noua locație are o parcare extinsă, cu peste 270 de locuri, dintre care 11 pentru persoanele cu dizabilități și8 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție și stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Hipermarketul este prevăzut cu 15 case de marcat, dintre care 6 case express, de tip self-service și 9 standard, pentru plata rapidă a cumpărăturilor.

Noul Kaufland Alba Iulia dispune de o vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, raioane de fructe și legume, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill din exterior, clienții pot găsi o varietate de mâncăruri gata preparate, precum: pulpe de pui, pui rotisat, mici, cârnați thuringer, cabanos, ceafă de porc sau cartofi prăjiți.

Galeria comercială oferă accesul la o varietate de magazine și servicii, precum farmacia Dr. Max,  plafarul Natura Plus, magazinul Inmedio, petshop-ul Zoomania, centrul de copiat chei Silca, automatele de plată City Pay și Self Pay, precum și De la Georgia, unde clienții vor găsi produse de patiserie, cofetărie, gelaterie, pizza și băcănie.

Noul magazin Kaufland la Alba Iulia – sisteme de colectare selectivă

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienților, noul magazin Kaufland din Alba Iulia integrează și sisteme de colectare selectivă, precum:

  • în interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere: pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

  • tot în zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară; clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor; voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland România, printre cele mai mari companii retail din Europa

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 170 de magazine în România.

În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală.

Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață.

”Obiectivul nostru este să aplicăm cele mai inovatoare tehnologii în domeniul retail, astfel încât clienții să se bucure de produse proaspete, la cel mai bun raport calitate-preț, prin promovarea sustenabilității și a produselor locale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro”, transmit reprezentanții companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Pripon Marius

    miercuri, 18.10.2023 at 20:12

    binenteles primul care a tăiat panglica a fost edilul călător😤😤😤

  2. Mircea

    joi, 19.10.2023 at 09:26

    Normal ;deschiderea face parte din realizarili celui mai iubit.🦘🦘🦘🦘

  3. Ioana

    joi, 19.10.2023 at 13:35

    Penibili de-a dreptul. ce cauti acolo primarule? ce ai inaugurat? O creşa, o gradinita,o noua sectie in spital? Rusine, penibili ce sunte-ti!!! rânjiti la poza ca niste maimutoi. cu ce va mandriti mai?

  4. Ildi

    joi, 19.10.2023 at 13:45

    Întrebare: ce caută aia acolo? la un magazin de cartier vin sa inaugureze? seful politiei si primarul si presedintele consiluii judetean alba, deputati si senatori, presa! ce cautati acolo presa? s-au terminat subiectele? de ce nu scrieti de ei ca sunt ca nuca in perete?

  5. Bugitaru

    joi, 19.10.2023 at 15:41

    Fix de ce avea nevoie Alba Iulia, sincer, chiar nu aveam de unde sa ne facem cumparaturile.
    Chiar daca la fiecare colt de strada exista un hiper, super,mega, etc market, tot mai lipsesc, trebuie deschise cat mai multe marketuri, din astea avem nevoie.Ca mergem cu toti la toate aceste marketuri si cumparam produsele cu ochii, nu cu bani, ca locuri de munca nu avem nevoie in oras.
    Vai, acum am inteles defapt de aceea participa edilii la deschidere de marketuri , ca toate marketurile astea is pt bugetari, imi cer scuze, da asa da!
    Voi chiar nu va dati seama ce penibili sunteti pt astia dintre noi care chiar au cap pe umeri si nu gandesc cu posteriorul?Voi nu va dati seama ca lumea va priveste ca pe niste maimutoi si cand va vad si treceti pe langa ei va privesc cu dezgust?Oare stiti?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax