Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO| A treia seară la „Wine Christmas”: Spectacol de colinde susținut de Grupul „Maria” în Piața Cetății

Publicat

YouTube video

Dacă primele primele două seri ale festivalului „Wine Christmas” s-au dovedit a fi un real succes, iată că cea de-a treia seară, nu a adunat prea multă lume în Piața Cetății, iar cei puțini care au fost prezenți, au preferat mai degrabă să se distreze la patinoar, să bea un pahar cu vin fiert sau să se pozeze cu Moșul. Cu toate acestea, un grup de aproximativ 20 de persoane, s-au arătat mai curajoși și au îndurat frigul de afară doar pentru a asculta superbele voci ale membrilor Grupului „Maria”, care au susținut un minunat concert de colinde.

Deși vremea de afară nu a prea ținut cu albaiulienii, joi seara, toți iubitorii de colinde au fost așteptați în Piața Cetății, începând cu ora 20.00, pentru a asista la un concert de colinde susținut de Grupul „Maria”. Chiar dacă gradele cu minus nu au fost tocmai plăcute pentru un concert în aer liber, cei mai curajoși dintre albaiulieni au ieșit din casă pentru a asista la concertul celor din Grupul „Maria”, care, deși cu vocile înghețate, nu și-au dezamăgit admiratorii și și-au dus cu brio recitalul la bun sfârșit.

Cei 7 membri ai formației din Sebeș cântă împreună, în această formulă, de un deceniu, participând de-a lungul timpului la diverse evenimente.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax