Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: A treia Zi a Cîmpeniului a continuat în acorduri de muzică populară. Seara a fost încheiată de Daggu Project

Publicat

YouTube video

Cea de-a treia Zi a orașului Cîmpeni a rezervat o nouă ocazie de distracție pentru participanţii la eveniment. Dacă, în primele două zile, locuitorii s-au putut bucura de tot felul de surprize, joi a fost timpul pentru spectacol de muzică populară şi show-ul oferit de o trupă din Berlin.

Pe scena care a găzduit concertele organizate de Zilele Cîmpeniului au urcat, pe rând, Ansamblul ”Dor de sat” din Unirea,  Ansamblul ”Traian Petrea” din Albac,  Ansamblul ”Cântul sălciuan” din Sălciua, Ansamblul Folcloric ”Florile Mureșului” din Arad, cu soliștii Adina Sirban și Ionuț Langa. Acesta a interpretat melodia ”Moții mei”.

Au urcat apoi pe scenă Dorina Narița și Marinela Baba şi spectacolul a fost încheiat de Daggu Project. Trupa înființată în Berlin, care are în componență soliști români, a încântat audienţa, interpretând „manele” germane, dar și muzică românească combinată cu limba germană.

Vineri se încheie Zilele orașului Cîmpeni, cu concert Aurel Tămaș şi foc de artificii.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax