Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO- VIDEO: „Abrogați și apoi plecați”, dorința manifestanților ieșiți în stradă în a treia zi de PROTESTE de la Alba Iulia

Publicat


IMG_0494 Speranța unei schimbări rămâne vie la Alba Iulia unde deși vremea nu este tocmai plăcută, oamenii s-au adunat din nou  în număr mare în a treia zi de PROTEST. Parcul din fața Prefecturii a rămas loc de întâlnire pentru manifestanții s-au adunat la ora 18.00 pentru a continua ceea ce au început în urmă cu 2 zile. ABROGARE, asta își doresc albaiulienii ieșiti și vineri în stradă. 

Protestul a început timp cu aproximativ 300 de oameni. Regulile protestului au fost repetate și astăzi, principala rugăminte a celor care au organizat manifestația fiind, fără violență.

Deși oamenii s-au adunat ceva mai grei decât în primele două zile de protest, pe parcurs ce coloana se înainta pe străzile numărul a crescut considerabil ajungând undeva la 3.000 de protestatari.

Principalul slogan din a treia seara de protest a fost „Abrogați și apoi plecați”. Oamenii spun că nu vor renunța să iasă în stradă până când OUG privind modificarea Codurilor Penale nu va fi abrogat.

Un nou protest se anunța sâmbătă de la ora 17.00, punctul de plecate fiind același.

LIVE PROTEST la ALBA IULIA:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax