Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO VIDEO: Abrudul, transformat în ”Veneția de Apuseni”, după o ploaie torențială. Străzile centrale, acoperite de apă

Publicat

Mai multe străzi centrale din Abrud au fost inundate miercuri după-amiază, după o ploaie puternică. Apa a pătruns și în câteva subsoluri ale unor gospodării. 

Primarul Cristian Albu a declarat pentru Alba24 că în oraș a plouat abundent, iar canalizarea a fost depășită și nu a putut prelua toată cantitatea de apă. Străzile centrale s-au umplut de apă. Acesta a adăugat că autoritățile locale acționează în zonele respective.

 

Potrivit primarului nu s-au înregistrat alte pagube. Situația a fost semnalată și de cititorii Alba24 și de utilizatorii rețelelor sociale, care au postat imagini online.

Județul Alba se află sub cod portocaliu și galben de furtuni începând de miercuri, 10 august, ora 10.00 și până joi, 11 august, ora 8.00. Meteorlogii au anunțat instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Și Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis atenționări Cod Galben de inundații pentru județul Alba și alte zone din țară, valabile până joi, inclusiv pentru Arieș și afluenții acestuia.

Sursă video: Claudia Bar – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax