Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Absolvenții promoției 2015 a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au sărbătorit încheierea anilor de facultate

Publicat

parada

_DSC8956 Peste 900 de studenți din promoția 2015 a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au sărbătorit, sâmbătă, încheierea anilor de studiu. Începând cu ora 9.30, absovenții au defilat, îmbrăcați în ținute festive specifice UAB, între Casa de Cultură a Studenților și Piața Cetății, cântând imnul absolvirii, „Gaudeamus Igitur”.

La Festivitatea de Absolvire a Promoţiei 2015 desfășurată în Piața Cetății au participat ÎPS Irineu, primarul Mircea Hava, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman, rectorul Daniel Breaz, decanii facultăților și cadre didactice.

_DSC8809 Un eveniment cu tradiție pentru universitatea albaiuliană, parada absolvenților s-a desfăşurat pe traseul Casa de Cultură a Studenților – Porțile Cetății – Piața Cetății. La Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina, studenții au pregătit un mic scenariu.

În prezenţa Conducerii şi a Senatului UAB, a invitaţilor oficiali şi a corpului profesoral, în Piața Cetății, a avut loc festivitatea de absolvirea a promoției 2015.

”Iubiți orașul ăsta pentru că e mai bogat și a fost tot timpul bogat cu voi. Voi, o parte o să plecați, vin alții și toți sunt sigur că iubesc orașul pentru că voi i-ați dat ceea ce înseamnă prospețime, i-ați dat tinerețe, i-ați dat viață. Eu vă mulțumesc că ați ales Alba Iulia, veniți oricând în Alba Iulia, vorbiți despre Alba Iulia pentru că aveți ce să vorbiți, fiți mândri pentru că aveți cu ce să fiți mândrii și cu orașul și cu universitatea”, a declarat primarul Mircea Hava.

Nu în ultimul rând, edilul i-a invitat pe absolvenți la prima seară de concerte în cadrul Alba Fest 2015.

YouTube video

Absolventii au fost cuprinsi de sentimente de bucurie și tristețe în același timp, fericiți că termină școala, dar triști după momentele plăcute petrecute alături de colegi. Cadrele universitare le-au urat absolvenţilor succes în viaţă şi i-au încurajat spunându-le că tot ceea ce au acumulat în anii de studiu va veni în sprijinul lor.

Cei mai buni dintre studenții de la fiecare specializare și de la masterat au primit distincții din partea Universității. În continuare, studenții au rostit jurământul.

Evenimentul a fost inclus în PROGRAMUL ALBA FEST 2015: Weekend cu concerte, spectacole de stradă şi focuri de artificii la Alba Iulia, de Zilele Municipiului

Foto-video: Raul KNALL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax