Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO ACCIDENT GRAV în satul Căpâlna: Un motociclist a DECEDAT. Salvamontiștii au intervenit pentru extragerea acestuia

Publicat

Salvamontiștii din Alba au intervenit în noaptea de joi spre vineri, alături de pompierii de la ISU, pentru extragerea unei persoane decedate într-un accident de motocicletă care a avut loc în satul Căpâlna din comuna Săsciori.

Potrivit reprezentanților Serviciului Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba, intervenția a avut loc în urma unui apel venit prin Serviciul de Urgență 112.

Persoana decedată a fost predată Serviciului Județean de Medicină Legală.

Potrivit IPJ Sibiu, motociclistul era din Cisnădie. Victima fost găsită decedată într-o râpă din apropierea DN67C, pe Valea Sebeşului, fiind deschisă o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit moartea acestuia, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, într-o direcţie necunoscută, a unui tânăr, de 31 de ani, domiciliat în oraşul Cisnădie.

Poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către soţia tânărului cu privire la faptul că, în seara de miercuri, acesta a plecat voluntar de la domiciliu, pentru a se plimba cu motocicleta personală, fără a mai reveni acasă. Tânărul a fost găsit decedat, în noaptea de joi spre vineri, în apropierea DN 67C, pe raza satului Căpâlna, comuna Săsciori, în judeţul Alba.

„Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigaţiile preliminare efectuate de către poliţişti nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracţiuni comise cu violenţă.

Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei. Poliţiştii din cadrul IPJ Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care a survenit decesul tânărului”, menţionează IPJ Alba. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost extras din râpă de salvamontişti şi pompieri militari.

foto, video: Salvamont Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax