Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Accident GRAV pe autostrada Timișoara-Deva: Mai mulți morți și răniți, după un carambol cu șase mașini

Publicat

Accident extrem de grav pe autostrada Timișoara – Deva, produs vineri după amiază. Șase mașini s-au izbit violent, iar, din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața și alte două sunt resuscitate la fața locului. În total, 22 de oameni au fost implicați în accident.

Reprezentanții IPJ Timiș au transmis că în urma accidentului a rezultat decesul a trei persoane (un bărbat, o femeie și un băiețel de 2 ani) și rănirea a altor patru persoane (trei bărbați, printre care un minor de 12 ani și o femeie).

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că accidentul s-a produs în apropierea localității Margina, județul Timiș.

”Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe la km. 441, pe DN 68A, prin localitatea Traian Vuia” au transmis reprezenanții Poliției.

YouTube video

Ziarul Opiniatimisoarei.ro scrie că ar fi vorba despre mai mulți morți, printre care și un copil.

Echipajele de salvatori au ajuns în zonă, iar pompierii au început descarcerarea victimelor.

UPDATE: precizări IPJ Timiș

În cursul acestei zile, 15 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați să se deplaseze la un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1 în zona localității Margina, din județul Timiș, în care ar fi implicate 6 autovehicule, printre care 2 microbuze.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, a rezultat decesul a 3 persoane (un bărbat, o femeie și un băiețel de 2 ani), și rănirea a altor 4 persoane (3 bărbați, printre care un minor de 12 ani și o femeie).

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului.

UPDATE: În jurul orei 16.00, DRDP Timișoara a comunicat că se circula pe calea 1 (sensul Deva-Timișoara).

surse imagini: DRDP Timișoara/Facebook Info Trafic Jud. Timiș, video Opiniatimisoarei.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax