Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident grav pe DN 79. Bărbat rănit, mașină răsturnată pe zidul de susținere al autostrăzii

Publicat

Un bărbat a fost rănit într-un accident rutier grav petrecut pe DN 76, la 8 kilometri distanță de Deva, dinspre Brad. Aflat la volanul unui autoturism, acesta ar fi pierdut controlul mașinii, a lovit un indicator rutier și s-a răsturnat.

Mașina, grav avariată, a rămas suspendată pe zidul de susținere al autostrăzii de lângă drumul național.

Accidentul a fost anunțat în jurul orei 14.00. Potrivit ISU Hunedoara, evenimentul rutier s-a petrecut la ieșire din Șoimuș spre Oradea (Brad).

În accident a fost implicat un autoturism care se deplasa dinspre Deva spre Brad, iar conducătorul auto a pierdut controlul direcției și a ieșit de pe partea carosabilă, lovindu-se de zidul de susținere a autostrăzii.


Accidentul s-ar fi petrecut după ce, într-un moment de neatenție, șoferul ar fi a pierdut controlul direcţiei, a lovit un indicator și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, iar la sosirea echipajelor de salvare era conștient și cooperant. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, se afla singur în autoturism.

El a fost extras de către echipaje și a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Deva. A suferit multiple traumatisme.

Potrivit IPJ Hunedoara, în timpul intervenției pompierilor, circulația rutieră nu a fost întreruptă, dar s-a circulat alternativ, pe câte o bandă de circulație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax