Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: ACCIDENT în municipiul Alba Iulia. Două mașini s-au lovit într-un sens giratoriu. O persoană rănită

Publicat

O persoană a fostă rănită și două mașini avariate în urma unui accident care a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 17,00 în sensul giratoriul de la intersecția bulevardului Moților cu străzile Bălcescu, Doinei și Tolstoi.

O autoutilitară care a intrat în giratoriu de pe strada Doinei, a lovit în plin un autoturism Volkswagen Passat care se deplasa pe B-dul Moților înspre cartierul Cetate.

 

Impactul dintre cele două mașini a fost atât de puternic încât Passat-ul a fost proiectat la circa 15 metri de locul accidentului și s-a oprit într-un stâlp de pe marginea drumului. Șoferul autoturismului a fost rănit și a fost transportat la spital.

Potrivit unor martori oculari și a primelor investigații făcute de poliție la fața locului, șoferul Passatului ar fi fost băut și se deplasa cu viteză foarte mare. Acesta ar fi avut pe etilotest 0,63 la mie alcool în aerul expirat.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax