Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT în sensul giratoriu din centrul municipiului Alba Iulia. Două autoturisme avariate

Publicat

20170403_125014 Un accident rutier s-a petrecut luni, în jurul orei 12.50, în sensul giratoriu din centrul municipiului Alba Iulia.

Două autoturisme înmatriculate în județul Alba s-au lovit. 

În accidentul ce a avut loc în sensul giratoriu semaforizat de la intersecţia străzilor Ardealului – Calea Moţilor – Tudor Vladimirescu – Avram Iancu au fost implicate două autoturisme marca Renault, înmatriculate în județul Alba.

Circulaţia a fost îngreunată temporar. Din primele date, nu sunt persoane rănite grav.

YouTube video

Reamintim că în sensul giratoriu, cu două benzi, dirijarea circulaţiei se face şi cu semafoare pentru pietoni. În această zonă s-au produs mai multe evenimente rutiere, de la intrarea în funcţiune a sensului giratoriu, anul trecut.

Din „experienţa” participanţilor la trafic, pe lângă faptul că şoferii trebuie să ţină cont şi de culoarea semafoarelor, dar şi de prioritatea de intrare în sensul giratoriu, majoritatea celor care circulă dinspre strada Ardealului, de exemplu, sunt „derutaţi” de intrarea maşinilor în intersecţie pe prima bandă, la coborârea de pe Calea Moţilor spre strada Avram Iancu. Unii şoferi nu dau prioritate pentru că „presupun” că aceia încadraţi pe prima bandă virează la dreapta, fără să mai intre în sensul giratoriu. În aceste cazuri, „răbdarea” şi conducerea preventivă poate preveni accidentele, pentru a nu se ajunge la evenimente rutiere nedorite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. A.D.

    luni, 03.04.2017 at 13:58

    intrarea si iesirea din sensul giratoriu se semnalizeaza chiar si atunci cand ai prioritate. 95 la suta din soferii din Alba habar n-au de acest lucru.

    • psi

      luni, 03.04.2017 at 19:26

      EXACT! daca ^^^ nu semnalizeaza, si/sau daca ^^^^ nu este atent la ce semnalizeaza celalalt sofer, isi merita soarta.

  2. m

    luni, 03.04.2017 at 14:16

    problema s-ar putea rezolva foarte simplu. rosu pentru autovehicule cand au prioritate de trecere pietonii si galben intermitent cand au prioritate autoturismele. daca vrea cineva sa auda.

  3. Tara lui Papura Voda

    luni, 03.04.2017 at 14:29

    Asta se-ntampla atunci cand nu te stii incadra corect la intrarea in sensurile griatorii.
    Si va spun ca ma confrunt zilnic cu soferi care habar nu au ca sensurile giratorii au 2 benzi si trec de pe una pe alta atunci cand te afli in paralel cu ei…
    Iar cu unii ca cei mentionati vom ajunge in curand sa avem parapeti din beton intre benzile de circulatie din interiorul sensurilor giratorii.

    • Alex

      luni, 03.04.2017 at 20:21

      La cat de usor se ia permisul in Alba iulia ii normal sa nu stie sa folosească sensul giratoriu , in fiecare zi ma întâlnesc si eu cu asemenea specimene … iar polițiștii in loc sa vada de specimenele astea mai bine stau la panda cu radaru …

  4. Rika fara frica de lege

    luni, 03.04.2017 at 20:45

    si pana la urma e giratoriu sau semafor ??? ca amndoua in acelasi loc nu se poate !

    Ori respecte culoarea semaforului ori acordarea de prioritate in giratoriu celor ce vin din stanga !

    Hava cu Dumitrel e de vina !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax