Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE-FOTO-VIDEO: Accident în zona ACR Alba Iulia. O femeie de 35 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni

Publicat

YouTube video

Un pieton a fost lovit de o mașină, miercuri în jurul orei 16.40, în zona ACR Alba. La fața locului a intervine un echipaj SMURD  TIM C 1, cu medic, asistent și doi subofițeri.

UPDATE: Se pare că victima este o tânără de 35 de ani. Acesta ar fi fost acroșată de oglina unei mașini în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Starea femeii este stabilă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 decembrie 2018, în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia.

În urma verificărilor s-a constat că, o femeie de 36 de ani din Alba Iulia, in timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, din direcția Centru către Gară, la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat si semnalizat corespunzător.

În urma accidentului victima a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.

 

accindet, trecere de pietoni

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax