Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Accident între două TIR-uri, pe DN1, zona „Petrom” Oarda. Trafic rutier îngreunat, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul orei 14.30 pe DN1, în zona intersecţiei de la staţia „Petrom” Oarda, în urma căreia o persoană a fost încarcerată şi a fost nevoie de intervenţia forţelor ISU Alba. Traficul auto a fost blocat pe un sens de mers, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, însă în jurul orei 15.00 circulaţia s-a reluat. S-au format coloane de maşini, mai ales în zona podului peste Mureş, iar traficul este îngreunat, până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Un autocamion aparţinând societăţii de transport „Oprean” din Sebeş, a intrat în coliziune cu un autovehicul de mare tonaj pentru transport material lemnos, care circula în acelaşi sens, în faţa acestuia, spre Sebeş, în zona benzinăriei „Petrom”, la intersecţia cu localitatea Oarda de Jos. În urma impactului, şoferul TIR-ului care circula din spate a rămas blocat în cabina maşinii şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor ISU Alba – cei de la SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi personal specializat. Potrivit ISU Alba, şoferul era în stare conştientă.

Traficul auto a fost afectat, fiind formate coloane de maşini, însă circulaţia a fost deviată pentru un timp inclusiv prin incinta benzinăriei, iar poliţiştii au dirijat autovehiculele, pentru a se evita blocajele. IPJ Alba a transmis următoarele informaţii: „La data de 28.12.2011, ora 14,29, pe DN 1, la intersecţia cu strada Biruinţei din Oarda de Jos, P.G.M., de 22 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Alba Iulia – Sebeş, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autocamionul care circula în faţă, condus de B.I., de 36 de ani, din comuna Şugag, judeţul Alba, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a suferit un traumatism uşor la nivelul genunchiului stâng.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax