Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe A1 la ieșirea din țară spre Ungaria. Impact între un microbuz cu 16 pasageri și un camion

Publicat

Un accident rutier foarte grav s-a petrecut luni noaptea pe autostrada A1 în județul Arad, la ieșirea din țară spre Ungaria. O persoană a murit și alte 16 au ajuns la spital.

În accident a fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane la bord (cu tot cu șofer), toate de naționalitate ucraineană. A fost activat planul roșu de intervenție.

Potrivit IPJ Arad, microbuzul a intrat într-un TIR parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria (Deva-Nădlac, înainte de punctul de trecere al frontierei Nădlac II). În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

O persoană din microbuz a decedat, fiind găsită încarcerată.

Unei femei i-au fost efectuate manevre de resuscitare, fiind transportată ulterior în viață la spital, potrivit ISU Arad.

În total, la UPU Arad au fost transportate 16 persoane din microbuz.

La momentul accidentului (ora 3.39), în microbuz se aflau pasageri ucraineni, inclusiv un copil de 8 ani.

Echipajele medicale au stabilit că 13 persoane au fost rănite ușor, o persoană se afla în stare critică și două erau rănite grav (leziuni interne și fractură la gleznă).

La fața locului au intervenit cinci echipaje SMURD și două echipaje de Ambulanță.

Potrivit ISU Arad, TIR-ul staționa în coloană la circa doi kilometri de graniță. Șoferul camionului nu a fost transportat la spital.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat la ora 6.05 că circulația era îngreunată la kilometrul 579, pe Autostrada A1 pe sensul Deva spre Nădlac, în zona localității Nădlac, județul Arad, din cauza unui accident în care au fost implicate un autocamion și un microbuz. În urma impactului, a rezultat decesul unei persoane și rănirea altor 16, toate pasageri în microbuz. Traficul se desfășura dirijat pe banda a doua.

Microbuzul era înmatriculat în Cehia.

sursă imagini: ISU Arad

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax